18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalMalta: Un preot este implicat în furtul unor obiecte de artă în...

Malta: Un preot este implicat în furtul unor obiecte de artă în valoare de 100,000 euro

Deo Debono a recunoscut implicarea sa în furtul operelor de artă din propria parohie, Biserica Sfântul Augustin din Valletta, a informat publicaţia The Times of Malta, citând surse din cadrul poliţiei.

Potrivit postului de televiziune TVM, operele de artă ecleziastică, între care tablouri şi gravuri, au fost furate la începutul acestui an.

TVM a relatat că arhivistul Alex Cauchi a observat că tablourile din biserică erau false şi nu se se potriveau cu inventarul din luna ianuarie.

Alex Cauchi a afirmat că Deo Debono nu mai are voie să-şi exercite funcţia de preot până la finalizarea anchetei poliţiei şi a procedurilor judecătoreşti.

Potrivit cotidianului, preotul a fost arestat în momentul în care când un arzător de tămâie furat a apărut la un magazin de antichităţi.

Cele mai citite

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă