19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalMalaezia: O adolescentă britanică a dispărut

Malaezia: O adolescentă britanică a dispărut

Nora Quoirin, o adolescentă cu nevoi speciale, se afla alături de familie în staţiunea Dusan, situată într-o rezervaţie naturală din apropiere de Seremban, la circa 63 kilometri sud de capitala Kuala Lumpur, când a dispărut.

Potrivit ONG-ului Lucie Blackman Trust, care susţine eforturile familiei de a o găsi pe tânără, poliţia tratează în prezent cazul ca pe o răpire.

Nora, fiica unui cuplu franco-irlandez care trăieşte la Londra de 20 de ani, a dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce părinţii ei dormeau.

Tatăl ei a dat alarma după ce a descoperit că a adolescenta nu se mai afla în camera ei duminică dimineaţa, la ora locală 8:00.

Fereastra camerei fusese deschisă.

“Nora este un copil cu nevoi speciale şi are dizabilităţi de învăţare şi dezvoltare care o fac extrem de vulnerabilă, astfel că ne temem pentru siguranţa ei. Nora nu ar şti cum să ceară ajutor şi nu şi-ar părăsi niciodată familia în mod voluntar”, a declarat mătuşa tinerei, Aisling Agnew, vorbind de la Belfast.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...
Ultima oră
Pe aceeași temă