Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Macron: Europa respinge fără compromisuri noile sancțiuni ale SUA contra Iranului

Președintele Emmanuel Macron a declarat marţi, în Adunarea generală a ONU, că Franţa, Germania şi Marea Britanie își mențin fără compromisuri decizia de a respinge noile sancțiuni inițiate de SUA, prin intermediul ONU, contra Iranului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

22.09.2020 - 23:39

Președintele Macron a explicat, marți, la ONU, faptul că SUA, întrucât au ieșit din acordul nuclear cu Iranul încă din anul 2018, nu mai pot invoca acest acord pentru a reimpune sancțiuni contra regimului de la Teheran.

Acordul nuclear cu Iranul fusese semnat în anul 2015 și supervizat la acel moment de ONU.

"Franţa, împreună cu partenerii săi german şi britanic, îşi va menţine exigenţa asupra aplicării depline şi integrale a acordului de la Viena din 2015", a subliniat președintele Franței.

Comentarii