Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Londra și UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit

Un nou acord pentru Brexit a fost obținut în urma negocierilor îndelungi dintre noul guvern britanic, al premierului Boris Johnson, și oficialii UE.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.10.2019 - 13:28

Guvernul de la Londra și oficialii UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit, au anunțat președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker și premierul Boris Johnson.

Acesta trebuie aprobat și de parlamentul britanic, dar Johnson speră să adune majoritatea necesară. Sprijinul unioniștilor nord-irlandezi ar putea reprezenta o problemă.

Un nou acord pentru Brexit a fost obținut în urma negocierilor îndelungi dintre noul guvern britanic, al premierului Boris Johnson, și oficialii UE.

Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și premierul Boris Johnson, joi în jurul prânzului. ”Avem un nou acord care ne permite să preluăm controlul”, a scris Johnson pe Twitter. 

Lira sterlină a crescut cu 1% faţă de dolar, imediat după anunţarea acestui acord.

Johnson trebuie acum să convingă Parlamentul de la Londra să aprobe acordul. Votul ar urma să aibă loc sâmbătă.

Citește totul despre:

#johnson #brexit

Comentarii