Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Wikipedia

Lider musulman vizitează Auschwitz într-un gest de toleranță interconfesională

Conform directorului centrului memorial Piotr Cywinski citat de Deutsche-Welle peste 2,3 milioane de oameni au vizitat Muzeul Holocaustului de la Auschwitz, dar dintre acești turiști "un număr foarte mic au provenit din lumea arabă".

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

19.01.2020 - 16:33

Marți Auschwitz va fi vizitat de un lider marcant musulman, secretarul Ligii Mondiale Musulmane (Muslim World League) Mohammed Al-Issa care reprezintă peste un miliard de musulmani din toată lumea. Acesta va vizita fostul lagăr de concetrare alături de Președintele Comitetului Evreiesc American (American Jewish Committee) David Harris.

Cu doi ani înainte de această vizită istorică Al-Issa și-a exprimat într-o scrisoare către directorul Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington "empatia față de victimele Holocaustului, o tragedie ce a mișcat omenirea din rădăcini".

Comentarii