Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Libertatea de exprimare nu este nelimitată, susține premierul Canadei, cu aluzie la Franța

Libertatea de exprimare nu este nelimitată, susține premierul Canadei, Justin Trudeau, cu aluzie la situația din Franța.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 31.10.2020 - 11:53

"Libertatea de exprimare nu este nelimitată", a declarat premierul Canadei, Justin Trudeau, într-o conferință de presă în care a fost rugat să comenteze situația din Franța.

"Noi am apărat întotdeauna libertatea de exprimare, dar libertatea de exprimare nu este nelimitată", a susținut premierul Justin Trudeau.

Comentariul acestuia intervine în contextul în care, în cel mai recent atac terorist din Franța, trei persoane au murit după ce au fost atacate într-o catedrală. Atacul s-a produs după ce președintele Macron a declarat că Franța "nu va renunța" la caricaturile cu profetul Mahomed, publicate de revista "Charlie Hebdo".

Comentarii