-0.2 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeInternaționalLegendara trupă Manowar lansează un nou album în 28 februarie

Legendara trupă Manowar lansează un nou album în 28 februarie

Legendara trupa Manowar lansează în 28 februarie un nou album, care marchează 25 de ani de la lansarea albumului de succes “Kings Of Metal”. Noul album “Kings Of Metal MMXIV” va include nouă piese principale, plus încă nouă bonus trackuri.

“Fanii noştri sunt cei care ne-au făcut ‘Kings Of Metal’ şi prin acest tribut pe care îl aducem unuia dintre albumele lor preferate, îi onorăm şi le mulţumim pentru sprijinul neasemuit şi pentru loialitatea lor!” a spus vocalistul Manowar, Eric Adams.

“Am împins limitele omului şi cele ale echipamentelor la maxim, pentru a face cinste înregistrării originale, pe care o iubim, şi pentru a adăuga aspecte noi şi surprize ce oferă acestui nou album propria personalitate”, a spus bassistul şi producătorul Manowar, Joey DeMaio. “Soundul este, din nou, la fel de masiv şi maiestuos cum a fost întotdeauna”, a continuat el.

“Înregistrarea acestui album a fost o experienţă extraordinară! După ce am cântat piesele de atâtea ori in turneu, Donnie şi cu mine am avut şansa să integrăm propriul nostru sound şi elementele pe care fanii le apreciază în prestaţiile noastre live,” a explicat chitaristul Karl Logan.

Pentru noua naraţiune din piesa “The Warrior’s Prayer MMXIV” trupa şi-a unit forţele cu celebrul actor britanic Brian Blessed. Acesta este un actor renumit, atât pentru roluri de compoziţie cât şi pentru personaje din dramaturgia shakespeariană. Printre altele a jucat în: “Henry al V lea,” în regia lui Kenneth Brannagh, în producţiile lui Oliver Stone “Regele Lear” şi “Alexander” şi a fost Prinţul Vultan, în celebrul film “Flash Gordon”. Mai mult decât un actor şi explorator, Blessed a primit distincţia “Spirit Of Hammer Award” din partea prestigioasei reviste Metal Hammer UK, pentru contribuţia sa la heavy metal.

Pentru efecte speciale de cel mai înalt nivel în piesa “The Warrior’s Prayer MMXIV” a fost cooptat specialistul în efecte sonore Hamilton Sterling; de numele acestui veteran al Hollywoodului se leagă blockbuster-uri de acţiune precum “Batman – The Dark Knight”, “Men In Black 3”, “War Of The Worlds”, şi “Master And Commander: The Far Side of the World”, două dintre aceste producţii primind premii Oscar la categoria „Cea mai bună editare sonoră”.

‚Kings Of Metal MMXIV’ va fi lansat pe 28 februarie 2014 sub forma unui dublu CD, cu un booklet de 24 de pagini, ce va include noi elemente grafice realizate de legendarul artist Ken Kelly, vechi colaborator al trupei. Materialul va fi disponibil şi ca dublu album digital.

Pentru această ocazie specială, Manowar îşi va deschide seiful şi va dezvălui imagini ce nu au mai fost arătate până acum, precum şi alte elemente introspective din istoria Manowar şi din epoca ‘Kings Of Metal’.

Lansarea albumului Kings Of Metal MMXIV va fi urmată de turneul mondial Kings Of Metal MMXIV, în care Manowar va performa integral noul albumul, alături de alături de alte imnuri metal, într-o producţie scenică nouă. În acest turneu Manowar va reveni în vechi bastioane ale metalului precum Germania sau Finlanda, dar va ajunge şi în teritorii nevizitatea până acum, precum Israel sau Polonia.

Cele mai citite

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...
Ultima oră
Pe aceeași temă