10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalLaborator de testare Covid-19 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv

Laborator de testare Covid-19 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv

Ministerul Transporturilor din Israel a anunțat că pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv va fi amenajat un laborator de testare Covid-19 pentru testarea pasagerilor care intră în țară dar și a persoanelor care pleacă din Israel spre alte destinații.

Prețul unui test va începe de la aproximativ 13 dolari și poate ajunge până la 40 dolari dacă persoana testată solicită să primească rezultatul testului Covid-19 în doar 4 ore.

„Deschiderea acestui laborator pe aeroportul Ben Gurion este un pas critic în vederea deschiderii granițelor. Ne-am dorit ca testele să fie cât mai accesibile, atât ca preț, cât și ca disponibilitate, pentru ca un număr cât mai mare de turiști să aibă parte de călătorii în siguranță” a declarat Ministrul Transporturilor, Miri Regev.

În vederea eficientizării întregului process, va fi dezvoltată și o aplicație online, unde doritorii vor putea nu doar să își facă programare pentru testare, ci vor primi și un așa-numit „pașaport medical” unde va fi listat rezultatul atât în ebraică, cât și engleză sau în orice altă limbă le este necesar.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă