Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Laborator de testare Covid-19 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv

Autoritățile israeliene încearcă să limiteze răspândirea noului coronavirus și pregătesc un laborator de testare pe aeroport ce va fi gata în maxim 45 de zile.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 07.09.2020 - 11:57

Ministerul Transporturilor din Israel a anunțat că pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv va fi amenajat un laborator de testare Covid-19 pentru testarea pasagerilor care intră în țară dar și a persoanelor care pleacă din Israel spre alte destinații.

Prețul unui test va începe de la aproximativ 13 dolari și poate ajunge până la 40 dolari dacă persoana testată solicită să primească rezultatul testului Covid-19 în doar 4 ore.

„Deschiderea acestui laborator pe aeroportul Ben Gurion este un pas critic în vederea deschiderii granițelor. Ne-am dorit ca testele să fie cât mai accesibile, atât ca preț, cât și ca disponibilitate, pentru ca un număr cât mai mare de turiști să aibă parte de călătorii în siguranță” a declarat Ministrul Transporturilor, Miri Regev.

În vederea eficientizării întregului process, va fi dezvoltată și o aplicație online, unde doritorii vor putea nu doar să își facă programare pentru testare, ci vor primi și un așa-numit „pașaport medical” unde va fi listat rezultatul atât în ebraică, cât și engleză sau în orice altă limbă le este necesar.

Comentarii