11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalKim Kardashian şi Kanye West au donat pentru sinistraţii afectaţi de incendiile...

Kim Kardashian şi Kanye West au donat pentru sinistraţii afectaţi de incendiile din California

Kardashian, care a apărut la “The Ellen DeGeneres Show”, a spus că ea şi West au angajat pompieri privaţi pentru a-şi proteja casa şi alte locuinţe învecinate din cartierul Calabasas, în nordul Los Angeles-ului. 

Kardashian, West şi cei trei copii ai lor se află printre sutele de persoane forţate să îşi părăsească casele în timpul incendiilor care au distrus 37.635 de hectare în urmă cu două săptămâni şi care s-au extins pe coasta Malibu. Bilanţul: trei morţi şi 1.500 de clădiri distruse. 

Starul emisiunii de tip reality-show “Keeping Up With the Kardashians” a spus că “flăcările au ajuns la porţile noastre. Nu stăm în casa noastră acum. Fumul, mirosul este foarte intens”. 

Ea a mai afirmat că au fost binecuvântaţi să poată angaja pompieri privaţi. 

“Casa noastră se află chiar la capătul unui parc mare. Am fost capabili să angajăm pompieri privaţi… şi ne-au salvat casa şi cartierul. M-am asigurat că controlau fiecare casă de pe margine, aşa că nu a fost doar casa noastră”. 

Kardashian, West, compania de modă a rapperului Yeezy şi Adidas, care îi confecţionează pantofii sport, au donat 400.000 de dolari victimelor incendiului şi pompierilor din California. 

Ei au mai donat alţi 100.000 de dolari pompierului Michael Williams, care a luptat cu flăcările din cartierul lui după ce a scăpat cu uşurinţă din propria casă care ardea. 

Incendiul din Woolsey este în prezent aproape stins. Un alt incendiu din nordul Californiei a distrus aproape 12.000 de case şi sedii de firme din oraşul Paradise, unde au murit 81 de oameni. Alte 700 de persoane sunt încă date dispărute la aproape două săptămâni de când flăcările au cuprins oraşul.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă