Joe Biden și Kamala Harris, 11 august 2020

Breaking/ Kamala Harris este alegerea lui Joe Biden pentru vicepreședinte

Joe Biden, prezumtivul candidat democrat la președinție, a ales-o pe Kamala Harris ca parteneră de candidatură.

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2020 - 01:04

Ce trebuie să știți
Joe Biden, prezumtivul candidat democrat la președinție, a ales-o pe Kamala Harris ca parteneră de candidatură.
Timp de luni de zile, comitetul de căutare al lui Biden a bătut recordul la înregistrări și la realizat interviuri înainte de a prezenta o listă de finaliști fostului vicepreședinte.
Biden și Harris vor accepta în mod oficial nominalizările democraților în timpul convenției partidului care va avea loc săptămâna viitoare.

Dl Biden, prezumtiv democrat candidat la președinție, a descris-o pe Harris ca fiind "unul dintre cei mai buni funcționari publici ai țării" într-un tweet în care își anunța decizia marți.

"Pe vremea când Kamala era procuror general, ea lucra îndeaproape cu Beau", a scris el, referindu-se la fiul său, Beau Biden, care a lucrat cu Kamala Harris în timp ce era procurorul general al Delaware. Am privit cum au luat la rost băncile mari, au ajutat muncitorii și au protejat femeile și copiii de abuzuri. Am fost mândru atunci și acum sunt mândru să o am ca parteneră în această campanie".

Cei doi vor apărea împreună miercuri în Wilmington, Del., pentru a face remarci "despre colaborarea pentru a restabili sufletul națiunii și pentru a lupta pentru familiile muncitoare pentru a duce țara mai departe".

,,Dl Biden a selectat-o pe doamna Harris dintr-un grup de potențiali colegi, care a inclus, de asemenea, pe fostul consilier de securitate națională a lui Obama, Susan Rice, Rep Karen Bass (D., Calif.), Guvernatorul de Michigan Gretchen Whitmer, senatooarea Elizabeth Warren (D., Mass.) și senatorul Tammy Duckworth (D., Ill.)." Anunță Wall Street Journal.

Citește totul despre:

#sua #alegeri #2020

Comentarii