Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Juncker îl numeşte pe David Cameron „unul dintre cei mai mari distrugători din era modernă”

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a numit pe fostul premier britanic David Cameron drept „unul dintre cei mai mari distrugători ai erei moderne” şi a afirmat despre el că a interzis Comisiei Europene să participe în campania privind referendumul Brexitului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2019 - 17:07

Potrivit politico, vorbind în faţa parlamentului regional din landul Saarland din Germania, Juncker a declarat: „Acum ştim ceea ce nu doreşte parlamentul britanic. Dar nu am putut afla ce îşi doreşte. Faţă de parlamentul britanic, sfinxul este o carte deschisă. Trebuie să facem sfinxul să vorbească. Ne-am săturat de tăcerea lungă”.
 
„Ni s-a interzis să ne implicăm în vreun fel în campania pentru referendum de către domnul Cameron, cel care este unul dintre cei mai mari distrugători ai erei moderne. Pentru că el a afirmat că Comisia este chiar mai nepopulară în Marea Britanie decât în alte state membre UE”, a precizat Juncker.
 
„Dacă am fi putut participa în această campanie am fi pus multe întrebări - şi am fi oferit şi răspunsuri – care au fost puse abia acum”, a adăugat el.

Comentarii

loading...