23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalJulia Roberts campanie pentru Democrați! Poartă o mască, cu imaginea lui Obama

Julia Roberts campanie pentru Democrați! Poartă o mască, cu imaginea lui Obama

Julia Roberts a făcut o declarație politică cu masca de protecție, scrie Daily Mail.

Actrița, în vârstă de 52 de ani, a fost surprinsă joi, în Malibu, California, purtând o mască de protecție cu imaginea lui Barack Obama. Actrița câștigătoare a premiului Academiei, care făcea cumpărături la Malibu Country Mart, era îmbrăcată într-o haină din denim albastru cu pantaloni negri și cizme gri cu modele în carouri.

Pretty Woman, are legături cu cel de-al 44-lea președinte și familia sa.
Aceasta a vizitat un liceu în provincia Long An din Vietnam, în decembrie anul trecut, cu fosta primă doamnă Michelle Obama, precum și cu Jenna Bush Hager, fiica președintelui George W. Bush.
De asemenea, au apărut împreună la un discurs din Kuala Lumpur, din Malaezia, cu Miss Malaezia, Deborah Henry, la un eveniment pe consolidarea educației pentru femeile din localitate. Președintele Obama și soția sa au apărut la un eveniment conex mai târziu seara.

Actrița, care a sprijinit-o pe Hillary Clinton în campania ei din 2016 împotriva eventualului câștigător, președintele Donald Trump, a fost la o strângere de fonduri de la Hollywood din iunie 2012 pentru președintele Obama în campania sa împotriva lui Mitt Romney, a informat Politico.

Alți participanți la eveniment au fost Cher, Ellen DeGeneres, Jane Lynch și Darrin Criss.
Roberts a fost fotografiată într- o perioadă în care virusul și oprirea acestuia a afectat Hollywood-ul și celebritățile sale într-o multitudine de moduri, forțând producțiile să se plieze, teatrele să își închidă ușile și studiourile să se închidă pe fondul eforturilor de a opri răspândirea virusului.

Printre vedete, inclusiv Larry Crowne, Julia, Charlie Wilson, Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au testat pozitiv pentru boală.

În cursul zilei de joi, numărul total de decese în Statele Unite pentru COVID-19 a fost de 101.617 decese și peste 1.721.750 de cazuri confirmate, potrivit Universității Johns Hopkins.
La nivel global, 360.389 de persoane au murit pe fondul a 5.813.919 de diagnostice pozitive la nivel mondial.

 

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă