Julia Roberts cu mască Barack Obama

Julia Roberts campanie pentru Democrați! Poartă o mască, cu imaginea lui Obama

Julia Roberts a făcut o declarație politică.

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Actualizat: 04.06.2020 - 14:14

Julia Roberts a făcut o declarație politică cu masca de protecție, scrie Daily Mail.

Actrița, în vârstă de 52 de ani, a fost surprinsă joi, în Malibu, California, purtând o mască de protecție cu imaginea lui Barack Obama. Actrița câștigătoare a premiului Academiei, care făcea cumpărături la Malibu Country Mart, era îmbrăcată într-o haină din denim albastru cu pantaloni negri și cizme gri cu modele în carouri.

Pretty Woman, are legături cu cel de-al 44-lea președinte și familia sa.
Aceasta a vizitat un liceu în provincia Long An din Vietnam, în decembrie anul trecut, cu fosta primă doamnă Michelle Obama, precum și cu Jenna Bush Hager, fiica președintelui George W. Bush.
De asemenea, au apărut împreună la un discurs din Kuala Lumpur, din Malaezia, cu Miss Malaezia, Deborah Henry, la un eveniment pe consolidarea educației pentru femeile din localitate. Președintele Obama și soția sa au apărut la un eveniment conex mai târziu seara.

Actrița, care a sprijinit-o pe Hillary Clinton în campania ei din 2016 împotriva eventualului câștigător, președintele Donald Trump, a fost la o strângere de fonduri de la Hollywood din iunie 2012 pentru președintele Obama în campania sa împotriva lui Mitt Romney, a informat Politico.

Alți participanți la eveniment au fost Cher, Ellen DeGeneres, Jane Lynch și Darrin Criss.
Roberts a fost fotografiată într- o perioadă în care virusul și oprirea acestuia a afectat Hollywood-ul și celebritățile sale într-o multitudine de moduri, forțând producțiile să se plieze, teatrele să își închidă ușile și studiourile să se închidă pe fondul eforturilor de a opri răspândirea virusului.

Printre vedete, inclusiv Larry Crowne, Julia, Charlie Wilson, Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au testat pozitiv pentru boală.

În cursul zilei de joi, numărul total de decese în Statele Unite pentru COVID-19 a fost de 101.617 decese și peste 1.721.750 de cazuri confirmate, potrivit Universității Johns Hopkins.
La nivel global, 360.389 de persoane au murit pe fondul a 5.813.919 de diagnostice pozitive la nivel mondial.

 

Comentarii