Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Juan Guaido afirmă că armata l-ar fi ajutat să ajungă la Cucuta, în Columbia.

Juan Guaido afirmă că armata l-ar fi ajutat să treacă graniţa în Columbia

Opozantul Juan Guaido, recunoscut de peste 50 de ţări ca preşedinte interimar al Venezuelei, a afirmat că armata a "participat" la operaţiunea care i-a permis să ajungă vineri la Cucuta, în Columbia.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 23.02.2019 - 09:43

Aceasta în pofida unui ordin al justiţiei care îi interzicea să părăsească ţara, notează AFP, citată de Agerpres.

"Problema este cum am ajuns noi aici când au interzis spaţiul aerian, orice fel de traversare maritimă, au blocat drumurile (...) Suntem aici tocmai pentru că forţele armate au participat şi ele la acest proces", a declarat Juan Guaido presei alături de preşedinţii Columbiei, Chile, Paraguayului şi de secretarul general al Organizaţiei Statelor Americane, Luis Almagro.

Îmbrăcat într-o cămaşă albă, înconjurat de poliţişti, Juan Guaido a participat vineri, de partea columbiană a frontierei, la un concert organizat în favoarea intrării ajutorului umanitar în Venezuela.

Zeci de mii de persoane au asistat la acest concert uriaş, la Cucuta, în timp ce un contra-concert - pro-Maduro -, s-a desfăşurat pe teritoriul Venezuelei, la câteva sute de metri depărtare.

Comentarii

loading...