Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Johnson reafirmă că nu va cere o amânare a Brexitului

Boris Johnson a reafirmat luni că nu va cere o nouă amânare a Brexitului şi că Marea Britanie va ieşi din uniunea Europeană (UE) la 31 octombrie, aşa cum s-a angajat, relatează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.09.2019 - 16:54

Bruxellesul şi Londra îşi vor intensifica discuţiile, au precizat serviciile premierului britanic luni, la finalul unei întâlniri a acestuia cu preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker.

”Liderii au decis că discuţiile urmeză să se intensifice şi că ele urmează să aibă loc în curând zilnic”, a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai Guvernului britanic.

”S-a decis ca discuţiile să aibă loc la nivelul (negociatorului-şef UE al Brexitului) Michel Barnier şi ministrului Brexitului, iar ca preşedintele (CE Jean-Claude) Juncker şi premierul (britanic Boris Johnson) să continue să discute”, a precizat el.

Boris Johnson insistă asupra unei ieşiri a Regatului Unit din UE, în pofida unei legi prin care Camera Comunelor îl obligă să ceară o amânare cu trei luni a Brexitului, în cazul în care se dovedeşte incapabil să ajungă la un acord al Brexitului cu europenii până la 19 octombrie.

Comentarii

loading...