Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

JO de iarnă 2018: Organizatorii au raportat un surplus de 55 milioane dolari

Organizatorii Jocurilor Olimpice 2018 de iarnă de la PyongChang au raportat un excedent de 55 milioane dolari, a anunţat preşedintele Comitetului de organizare sud-coreean, Lee Hee Beom, citat de Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.10.2018 - 11:55

Surplusul a fost realizat prin implementarea strategiei de reducere a costurilor conform Agendei olimpice a reformelor, a precizat Lee la şedinţa Comitetului Executiv al CIO de la Buenos Aires.

Preşedintele CIO, Thomas Bach, a felicitat cu acest prilej organizatorii pentru găzduirea cu succes a competiţiei olimpice şi a precizat că o cotă din acest excedent va fi dirijat spre beneficiul sportului din Coreea de Sud.

În mod normal, orice excedent realizat este împărţit între CIO, Comitetul de organizare şi Comitetul olimpic din ţara gazdă în beneficiul sportului şi a mişcării olimpice.

Comentarii

loading...