Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Medaliata cu aur, Meagan Duhamel, mai are acasă un daschund, Moo-tae, salvat de la a fi mâncat

JO 2018. Patinatoarea canadiană Meagan Duhamel a salvat un câine de la a fi făcut supă

Patinatoarea canadiană Meagan Duhamel, deținătoarea medaliei de aur, a salvat doi câini de la a fi făcuți supă, la un restaurant din Pyeonchang.

Share

Adina Mutar 0 comentarii

Actualizat: 17.02.2018 - 12:13

Duhamel a intrat într-un restaurant unde se găteau câini și a salvat un pui, pe care l-a trimis în Canada, pentru adopție. Ea mai are acasă un daschund, Moo-tae, pe care, de asemenea, l-a salvat de la a fi făcut supă, felul cel mai apreciat de coreeni. Însă, zece clienți ai restaurantului au refuzat să dea curs rugăminților patinatoarei medaliată cu aur și și-au menținut comenzile.

Patinatoarea este în misiune de salvare a câinilor din țările asiatice, unde sunt consumați sub diverse forme. Dorința ei este ca și ceilalți sportivi să facă gesturi asemănătoare, nu să evite restaurantele renumite pentru consumul cărnii de câine.

Autoritățile sud-coreene au cerut celor 12 restaurante din Pyeonchang care servesc carne de câine să nu gătească astfel de „specialități” pe perioada Jocurilor Olimpice. Patronii acestor restaurante și mai mulți clienți au făcut însă plângere că le este afectat „stilul de viață”.

Se estimează că sud-coreenii consumă cam un milion de câini anuali, mai ales pe perioada de vară, dar restaurantele de „profil” au considerat că JO 2018 este o ocazie pe care nu trebuie s-o scape, având în vedere miile de asiatici prezenți în capitală.

 

Comentarii

loading...