Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jeremy Corbyn, sub lupa serviciului MI5 pentru legături cu teroriștii. Cum s-a compromis liderul

Cu mai puțin de o săptămână înaintea alegerilor generale britanice, care s-au anunțat deja sumbre pentru Jeremy Corbyn, a fost dezvăluit faptul că MI5 a deschis un dosar asupra lui Corbyn pornind de la suspectarea sa de legături cu o grupare teroristă, scrie unredacted.co.uk.

Share

Rl online 0 comentarii

10.12.2019 - 17:55

Cu mai puțin de o săptămână înaintea alegerilor generale din Marea Britanie, care s-au anunțat deja sumbre pentru Jeremy Corbyn, a fost dezvăluit faptul că MI5 (omologul britanic al SRI) a deschis un dosar asupra lui Corbyn pornind de la suspectarea sa de legături cu o grupare teroristă, scrie unredacted.co.uk.

Corbyn a fost anterior criticat pentru faptul că a participat la o ceremonie pentru teroriștii palestinieni, unde a depus o coroană. De asemenea, politicianul englez a invitat un predicator al urii la un ceai în Parlament, după ce l-a numit un „cetățean onorat”, în ciuda încercărilor Guvernului britanic de a-l deporta pe acesta.
MI5 (instituție de securitate omologă a SRI din Marea Britanie) l-a investigat pe Corbyn deoarece este o posibilă amenințare la adresa securității naționale, câtă vreme intră în sprijinul teroriștilor condamnați.

O sursă apropiată investigațeii a afirmat că un dosar va fi deschis asupra „unei persoane care simpatizează cu un anumit grup, sau este prieten cu o anumită persoană”. Arhivele demonstrează, de asemenea, că Jeremy Corbyn și-a lăsat colegi din Parlament și din propriul partid „îngroziți” prin decizia sa de a invita membri IRA în Camerele Legislativului londonez la scurt timp după atacul cu bombă de la Brighton al teroriștilor irlandezi, în 1984. 

Dincolo de cele afirmate de publicația online, trebuie să menționăm că ea nu poate fi probată până acum, și că ar putea foarte bine să fie o informație exagerată fictiv pentru a-l lovi pe liderul laburist care încearcă să îl învingă pe Boris Johnson, actualul prim-ministru, la alegerile din Regatul Unit de pe 12 decembrie 2019.

Citește totul despre:

Comentarii