Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jean-Claude Juncker: Vor exista clarificări, nu renegocieri pe tema Acordului pentru Brexit

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis Marii Britanii că trebuie să exprime clar ceea ce îşi doreşte în ceea ce priveşte acordul pentru Brexit, dar că nu va exista o renegociere, relatează BBC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2018 - 11:46

„Prietenii noştri britanici trebuie să ne spună ce îşi doresc, nu să ne facă să spunem ce dorim noi”, a declarat Juncker în noapte de joi spre vineri, la finalul discuţiilor din cadrul summitului liderilor Uniunii Europene.

Acesta a cerut Marii Britanii să exprime mai clar ce îşi doreşte, adăugând că informaţiile Comisiei privind pregătirile în cazul unui Brexit fără acord vor fi publicate în data de 19 decembrie.

Juncker a transmis că Uniunea Europeană va intensifica pregătirile pentru scenariul ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar fără un acord.

Prim-ministrul britanic Theresa May a explicat în cadrul summitului dificultăţile întâmpinate în ceea ce priveşte obţinerea aprobării Parlamentului britanic.

Parlamentul britanic va vota dacă aprobă sau nu acordul dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană, pe tema Brexit, până la data de 21 ianuarie.

 

Comentarii

loading...