Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Italia nu va semna Acordul Global pentru migrație

Vicepremierul și ministrul de Interne, Matteo Salvini, a declarat miercuri că Italia nu va participa la conferința interguvernamentală de la Marrakech luna viitoare pentru a adopta Pactul Global al ONU pentru o migrație sigură şi ordonată.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2018 - 16:29

Ministrul italian de Interne a declarat miercuri că țara sa nu va semna Acordul Global al ONU: "La fel ca și Elveţia care a continuat până în ziua de ieri să promoveze Acordul Global, apoi a spus 'opriţi-vă', guvernul italian nu va semna nimic și nu va merge la Marrakech", a spus Salvini.

"Parlamentul trebuie să dezbată acest lucru. Guvernul italian va permite parlamentului să decidă". Premierul Giuseppe Conte a spus că "guvernul nu va face nimic până când Parlamentul nu-şi va exprima punctul de vedere". "Pactul Global privind migrația este un document care ridică probleme şi care provoacă multe emoții pentru mulți cetățeni", a spus Conte. "De aceea, considerăm că este corect să ducem dezbaterea în Parlament și să prezentăm orice decizie finală privind rezultatul acestei dezbateri, așa cum a făcut Elveția". Dar, "Guvernul nu va participa la Marrakech, rezervând posibilitatea de a adopta sau nu documentul numai atunci când Parlamentul îşi va exprima opinia", a adăugat el, potrivit ANSA.

Comentarii

loading...