Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teheran (Foto: https://shoesyourpath.com)

Iranul susține că respectă în continuare acordul nuclear

Iranul rămâne parte a acordului internaţional privind programul său nuclear, acord semnat în anul 2015, a anunțat Ministerul de Externe de la Teheran.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.01.2020 - 11:45

''Teheranul rămâne în acord. Declaraţiile puterilor europene referitoare la încălcarea pactului de către Iran sunt nefondate'', a susținut ministrul de Externe al Iranului, Abbas Mousavi, în conferinţa lui de presă săptămânală.

''O eventuală reducere suplimentară de către Iran a a angajamentelor sale va depinde de celelalte părţi şi de respectarea sau nu a intereselor Iranului prin intermediul acest pact'', a explicat ministrul de Externe al Iranului.

Amintim că, acum o săptămână, ambasadorul Iranului în România, Morteza Abutalebi, a declarat, într-o conferință de presă susținută la București, că Iranul nu deține arme nucleare și nici nu intenționează să se doteze cu arme nucleare, întrucât religia islamică interzice regimului de la Teheran să dețină asemenea arme.

Comentarii

loading...