Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iranul a cerut un mandat internațional de arestare pe numele lui Donald Trump

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat postul Al Jazeera, citat de agențiile internaționale de presă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.06.2020 - 22:58

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele preşedintelui Donald Trump şi a cerut asistență din partea Interpol pentru a-l localiza și a-l reţine pe liderul SUA.

Iranul a întocmit o listă cu câteva zeci de persoane pe care le consideră vinovate de atacul în care a fost ucis, la data de 3 ianuarie 2020, generalul iranian Qassem Soleimani, iar una dintre persoanele de pe această listă este Donald Trump.

Generalul Qassem Soleimani, șeful Gardienilor Revoluției din Iran, a fost ucis la Bagdad, capitala Irakului, cu o rachetă lansată de o dronă a SUA, ceea ce a produs, la începutul anului, tensionarea relațiilor atât între SUA și Iran, cât și între SUA și Irak.

În urma acelui atac, regimul de la Teheran îl consideră vinovat pe Donald Trump de "omor şi terorism”, a anunțat o agenţie de ştiri iraniană.

Comentarii

loading...