Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inundaţiile şi alunecările de teren din Indonezia au provocat cel puţin 29 de decese

Alunecările de teren şi inundaţiile provocate de ploile torenţiale au ucis cel puţin 29 de persoane în Indonezia, au anunţat luni reprezentanţii Agenţiei naţionale de gestionare a dezastrelor.

Share

Rl online 0 comentarii

29.04.2019 - 11:02

Cel puţin 12 persoane sunt date dispărute după o ploaie torenţială care s-a abătut asupra provinciei Bengkuluthe, în partea sudică a insulei Sumatra, în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă, au precizat reprezentanţii agenţiei menţionate.

Sute de clădiri au fost avariate, alături de drumuri şi poduri, iar două districte au rămas complet izolate în urma unor alunecări de teren. În anumite zone, însă, apele aduse de viituri şi inundaţii au început să se retragă.

Rezidenţii care au fost strămutaţi au nevoie de corturi, ambarcaţiuni, alimente şi apă potabilă. Autorităţile locale spun că le sunt necesare şi echipamente şi utilaje de mare tonaj pentru a construi poduri temporare.

Din cauza penuriei de apă potabilă, autorităţile indoneziene au lansat şi un avertisment în legătură cu riscul de apariţie şi de propagare a unor boli.

Comentarii

loading...