Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Covid -19 în Israel, ilustrație

Institutul de Cercetări Biologice din Israel, descoperiri semnificative despre Coronavirus!

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2020 - 16:31

Oamenii de știință de la Institutul de Cercetări Biologice din Israel, fac descoperiri semnificative în înțelegerea virusului, spun sursele Haaretz, dar urmează un proces lung de studii pre-clinice și clinice. Aceștia ar trebuie să anunțe în zilele următoare că au finalizat dezvoltarea unui vaccin pentru noul coronavirus COVID-19. Conform surselor medicale, oamenii de știință au avut recent o descoperire semnificativă în înțelegerea mecanismului biologic și a calităților virusului, incluzând o mai bună capacitate de diagnostic, producția de anticorpi pentru cei care au deja virusul și dezvoltarea unui vaccin.

Procesul de dezvoltare necesită o serie de teste și experimente care pot dura multe luni înainte ca vaccinarea să fie considerată eficientă sau sigură de utilizat.Întrebat despre aceasta, Ministerul Apărării a declarat: "Nu a fost un progres în eforturile institutului biologic de a găsi un vaccin pentru coronavirus sau de a dezvolta truse de testare. Lucrările institutului sunt realizate conform unui plan de lucru ordonat și va lua timp. Dacă și când va fi ceva de raportat, se va face în mod ordonat.Institutul biologic este o agenție de cercetare și dezvoltare de renume mondial, care se bazează pe cercetători și oameni de știință experimentați, cu infrastructuri de calitate și cunoștințe deosebite. Acum sunt peste 50 de oameni de știință cu experiență care lucrează la institut pentru cercetarea și dezvoltarea unui remediu medical pentru virus.

Institutul pentru Cercetări Biologice, situat în centrul orașului israelian Nes Tziona, a fost înființat în 1952 ca parte a Corpului de Știință al Forțelor de Apărare din Israel și a devenit ulterior o organizație civilă. Tehnic se află sub supravegherea Primului Ministru, dar este în strânsă comunicare cu Ministerul Apărării. Premierul Benjamin Netanyhu a ordonat institutului să aloce resurse pentru dezvoltarea unui vaccin pentru COVID-19 la 1 februarie.

 

Citește totul despre:

#israel #coronavirus

Comentarii