Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Instagram, Facebook și Whatsapp au căzut în anumite părți a le lumii

Utilizatorii faimoaselor rețele de socializare din anumite părți ale SUA și Europa au avut surpriză de a nu putea folosi aplicațile îndrăgite, conform RT.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 03.07.2019 - 22:13

Utilizatorii Facebook, Instagram și WhatsApp din întreaga lume raportează probleme legate de accesarea rețelelor sociale și a platformelor de mesagerie, în special în Statele Unite și în Europa de Est.
Mii de rapoarte au fost înregistrate cu DownDetector.com și o hartă a plângerilor arată că problemele sunt cele mai proaste în nord-estul SUA, în întreaga Europă și în Brazilia de Est.

Utilizatorii frustrați s-au intors spre Twitter pentru a-și evita disconfortul în legătură cu întreruperea serviciului și pentru a adresa petiției Facebook, care deține și Instagram și WhatsApp, pentru o rezolvare urgentă. Nu a existat niciun comentariu din partea Facebook sau Instagram.

Comentarii

loading...