Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incident armat în SUA la un concert dedicat Zilei Independenței. Doi morți și opt răniți

Un incident armat produs în Carolina de Sud (SUA) s-a soldat cu doi morți și opt răniți.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2020 - 19:14

Incidentul s-a produs într-un local denumit Lavish Lounge, care anunţase, anterior, un concert al rapper-ului Foogiano, programat în cadrul festivităţilor dedicate Zilei Independenţei SUA, 4 iulie.

Şeriful comitatului Greenville, Hobart Lewis, a declarat că o echipă de poliţie care se afla într-o misiune de patrulare a remarcat, înainte de ora 2 noaptea, o "mare agitaţie" în clubul de noapte, unde se aflau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, "mai multe sute de persoane".

Incidentul s-a soldat cu doi morți - un bărbat de 51 de ani și altul de 23 de ani.

Șeriful Hobart Lewis a opinat că acest incident ar avea legătură cu "bande criminale".

Cu circa 24 de ore înainte de schimbul de focuri de la clubul de noapte Lavish Lounge, un alt incident fusese consemnat la un local din imediata vecinătate a acestuia.

Comentarii