Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Incendiu la bordul unui distrugător rus ancorat în portul Vladivostok

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţa la bordul unui distrugător rus în timpul operaţiunilor de reparare în portul Vladivostok, au anunţat autorităţile, care au precizat că incendiul a fost stins rapid şi nu s-au înregistrat victime ori pagube semnificative.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.02.2018 - 15:13

"A fost un incendiu minor care a fost detectat la timp (...) şi stins", a anunţat un purtător de cuvânt al Far Eastern Shipbuilding and Ship Repair Center, compania care administrează şantierul de reparaţii navale de la Vladivostok.

O sursă din cadrul autorităţilor navale locale a declarat că 106 persoane care se aflau la bordul distrugătorului Mareşal Şapoşnikov au fost evacuate şi nu s-au înregistrat victime.

"Daunele au fost nesemnificative, pentru că nava era în reparaţii şi toate mecanismele şi dispozitivele importante au fost dezmembrate", a adăugat sursa citată.

Comentarii