Foto: Facebook

Igor Dodon, președinte în funcție: "Candidați care să devină marionete externe nu vom permite"

Igor Dodon, președintele în funcție al Republicii Moldova, a declarat, cu privire la alegerile prezidențiale, că nu va permite "candidați care să devină marionete externe".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

02.11.2020 - 18:44

"Candidați care să devină marionete externe nu vom permite", a declarat președintele în funcție al Republicii Moldova, Igor Dodon, imediat după primul tur al alegerilor prezidențiale din această țară.

După cum se știe, la primul tur de scrutin, desfășurat duminică, 1 noiembrie, pe primul loc s-a clasat candidata Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate - PAS), urmată de candidatul Igor Dodon (independent susținut de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova - PSRM). 

Declarația lui Dodon referitoare la marionetele externe se referă, probabil, la Maia Sandu - care susține apropierea Republicii Moldova de UE.

Totuși, Igor Dodon a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru primul loc obținut la primul tur al alegerilor. Maia Sandu și Igor Dodon sunt cei care s-au calificat în turul doi al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova.

Comentarii