Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Igor Dodon anunţă organizarea Festivalului Familiei în Republica Moldova

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunţă organizarea, în perioada 12-15 mai, a Festivalului Familiei în mai multe localităţi din ţară, iar în 12 mai va avea loc marşul pentru susţinerea familiei tradiţionale, la care Dodon şi-a anunţat participarea.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.05.2018 - 12:36

”Am convocat o şedinţă de lucru cu privire la organizarea unui şir de activităţi cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, marcată pe 15 mai. În urma discuţiilor am convenit asupra organizării sub egida Preşedintelui Republicii Moldova a Festivalului Familiei în următoarele localităţi ale Moldovei”, anunţă Dodon pe pagina sa de Facebook.

Astfel, sâmbătă Festivalul Familiei va avea loc la Comrat, duminică la Bălţi, iar pe data de 15 mai la Chişinău. În contextul acestor evenimente, pe data de 21 mai, la invitaţia sa, la Chişinău va merge preşedintele Organizaţiei Internaţionale pentru Familie, Brian Brown.

”La manifestaţii voi anunţa mai multe iniţiative legislative din partea Preşedintelui cu privire la susţinerea familiilor. Totodată, salut iniţiativa Mitropoliei Chişinăului şi a Întregii Moldovei de a organiza, la 12 mai a.c., un Marş pentru susţinerea familiei tradiţionale şi intenţionez să particip la acest eveniment. Invit toată lumea să se alăture acestor evenimente culturale care vor include un program distractiv atît pentru copii, cît şi pentru maturi şi are drept scop promovarea valorilor familiei tradiţionale”, mai scrie preşedintele Republicii Moldova.

Igor Dodon menţionează că, în 14-16 septembrie, la Chişinău va avea loc Congresul Mondial al Familiilor la care vor participa circa 2000 de persoane din peste 50 de state şi că, la invitaţia sa, şi-au arătat disponibilitatea să participe la Congres Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Chiril, şi un înalt reprezentant al Vaticanului.

Comentarii

loading...