Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Huawei produce deja staţii de bază pentru reţele 5G fără componente americane

Huawei Technologie produce deja staţii de bază pentru reţele 5G fără componente americane şi intenţionează ca anul viitor să crească de peste două ori producţia , a declarat fondatorul şi directorul general Ren Zhengfei, citat de Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2019 - 09:16

Începând din luna octombrie, compania va produce 5.000 de staţii de bază pentru comunicaţii mobile 5G pe lună, iar anul viitor intenţionează să fabrice circa 1,5 milioane de staţii, a declarat Ren în timpul unui forum.

Huawei, cel mai mare producător de telecomunicaţii din lume, a fost plasat în luna mai pe o listă neagră a Statelor Unite, din cauza îngrijorării că echipamentele produse ar putea fi folosite de către Beijing pentru spionaj. Huawei a negat în repetate rânduri aceste acuzaşii şi a luat măsuri pentru a limita impactul.

Sancţiunile americane blochează accesul Huawei la tehnologii americane esenţiale. Cea mai recentă versiune a telefonului flagship Mate 30, prezentat săptămţna trecută în Europa, nu va dispune de servicii mobile Google.

Ren a mai spus că Huawei va mai folosi componente americane dacă va fi posibil, afirmând că ”are legături emoţionale” cu furnizori americani vechi.

Comentarii

loading...