Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: United Nations / Twitter

Hong Kong limitează grupurile la cel mult două persoane din cauza reizbucnirii pandemiei

În provincia Hong Kong din China, autoritățile locale au limitat grupurile la cel mult două persoane, după ce s-a constatat reizbucnirea epidemiei de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2020 - 17:18

În teritoriul Hong Kong, autorităţile locale au coborât de la 4 la 2 numărul maxim al persoanelor care pot fi împreună în public, iar măștile vor fi purtate obligatoriu și în exterior, nu doar în interior.

Anterior, de la data de 15 iulie, numărul maxim de participanți la o reuniune publică fusese redus în Hong Kong de la 50 la 4 persoane. Pentru nerespectarea acestor reguli se vor aplica amenzi care pot depăși echivalentul a 600 de dolari.

Potrivit presei internaționale, Hong Kong a intrat deja în cel de-al treilea val al epidemiei de coronavirus și înregistra, până în data de luni, 27 iulie, un număr de 2634 de cazuri confirmate de infectare cu Covid 19.

Comentarii

loading...