Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hezbollah declară că ar fi doborât o dronă israeliană

Gruparea libaneză şiită Hezbollah a delcarat că ar fi doborât o dronă israeliană în momentul în care aceasta traversa frontiera cu Libanul unde au avut loc un schimb de focuri între mişcarea şiită Hezbollah şi armata Israelului, confrom AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

09.09.2019 - 17:18

Luptători ai Hezbollah ''au doborât cu armele necesare o dronă israeliană în momentul în care aceasta traversa frontiera palestino-libaneză spre localitatea Ramieh'', în sudul Libanului, potrivit unui comunicat al mişcării şiite. 'Drona a fost doborâtă în afara localităţii şi se află în mâinile'' Hezbollah, se arată în comunicat.

Duminica trecută, la graniţa de nord a Israelului a izbucnit un schimb de focuri a izbucnit, după ce militanţi Hezbollah au atacat o bază militară israeliană cu rachete antintanc, trase din Liban. În replică, armata israeliană a ripostat cu armament greu şi a atacat diverse obiective din sudul Libanului.

Potrivit unei surse apropiate Hezbollahului, a fost vorba despre o 'ripostă' la o lovitură israeliană care a ucis la 24 august, în Siria, doi membri ai formaţiunii şiite libaneze. Considerat de Israel şi SUA drept 'organizaţie teroristă', Hezbollah est un actor politic major în Liban. Mişcarea intervine militar în conflictul din Siria în sprijinul regimului de la Damasc alături de Iran, alt duşman declarat al Israelului. 

Comentarii