7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalGrevă în transportul aerian din Bologna, Italia

Grevă în transportul aerian din Bologna, Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că vineri, în intervalul orar 13:00 – 17:00, sunt anunţate greve locale şi generale care pot afecta orarul zborurilor şi activitatea aeroportului din Bologna.

 
Potrivit MAE, greva este programată între orele 13.00 şi 17.00, iar cetăţenilor români li se recomandă să consulte site-urile companiilor aeriene şi informaţiile existente pe site-ul aeroportului din Bologna şi să ia toate măsurile necesare pentru evitarea eventualelor neplăceri cauzate de greve.

Cetăţenii români afectaţi de situaţia din atenţionare pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Bologna: +39 051 5872120; +39 051 5872209, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Consulatului General al României la Bologna: +39 349 1178220.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://bologna.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă