Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Grecia prelungește izolarea taberelor de migranți, ca măsură împotriva coronavirusului

Grecia a anunţat duminică decizia de a prelungi până data de 21 mai izolarea impusă persoanelor care sunt cazate în taberele de migranţi de pe teritoriul ei.

Mihai Diac 0 comentarii

11.05.2020 - 00:52

Izolarea taberelor de migranți din Grecia a fost decisă de guvernul de la Atena în luna martie și trebuia să fie ridicată, conform planificării inițiale, în ziua de luni, 11 mai.

Ministerul Imigraţiei şi Azilului din Grecia a anunțat, duminică, prelungirea perioadei de izolare a taberelor de migranți, dar nu a indicat și motivele acestei decizii.

Republica Elenă a înregistrat până acum 2.710 cazuri de infectare cu coronavirus, inclusiv 151 de decese.

Comentarii