Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Gimnastică: Sabrina Vega i-a dat în judecată pe antrenorii Bela şi Martha Karolyi

Fosta gimnastă Sabrina Vega i-a dat în judecată pe antrenorii Bela şi Martha Karolyi, pentru că nu au protejat-o de abuzurile medicului Larry Nassar.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2018 - 12:28

Sabrina Vega, campioană mondială pe echipe în 2011, i-a mai dat în judecată pe Larry Nassar, Federaţia de Gimnastică, dar şi Comitetul Olimpic American.

Ea susţine că Nassar a abuzat-o de sute de ori încă de când avea 12 ani. Ea s-a retras din activitate în 2015.

În vârstă de 22 de ani, Vega a mai spus că unele abuzuri au avut loc la ferma soţilor Karolyi, unde s-a aflat timp de 16 ani centrul de pregătire al lotului feminin american de gimnastică.

"M-am luptat cu efectele acestor abuzuri ani de zile. Federaţia de Gimnastică, Comitetul Olimpic şi soţii Karolyi nu m-au protejat nici pe mine şi nici pe alte sportive şi cred că trebuie să dea socoteală", a declarat Vega.

Ea cere daune de peste un milion de dolari.

În aprilie, antrenorii Bela şi Martha Karolyi au declarat că nu ştiau nimic de abuzurile medicului Larry Nassar.

Bela şi Martha Karolyi, care au antrenat gimnastele din lotul SUA, acestea obţinând numeroase medalii începând din anii ’90, au declarat pentru NBC că au fost şocaţi de dezvăluirile cu privire la Nassar şi la faptul că acesta ar fi abuzat gimnastele la ferma lor din Huntsville, Texas.

Larry Nassar a primit două pedepse cu închisoarea, până la 175 de ani, pentru că a agresat sexual cel puţin 265 de fete în decursul a două decenii.

Comentarii