Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Germania vrea să-și ajute mai mult partenerii din UE, a anunțat cancelarul Angela Merkel

Germania trebuie să-şi ajute partenerii din Uniunea Europeană să-şi relanseze economiile după criza coronavirusului, a declarat, marţi, șefa guvernului de la Berlin, Angela Merkel.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.05.2020 - 11:25

Cancelarul Angela Merkel a explicat că este esenţial pentru Germania, în calitate de țară exportatoare, ca şi celelalte state membre ale UE să fie într-o stare economică și socială bună.

Tot marți, cancelarul Merkel a convenit cu Ralph Brinkhaus, preşedintele grupului parlamentar conservator CDU-CSU, că Germania trebuie să contribuie mult mai mult la relansarea europeană.

La rândul lui, Ralph Brinkhaus a acceptat această sugestie, dar a propus să se știe dinainte în ce mod vor fi folosiți banii pe care Germania îi va aloca altor țări europene.

Comentarii