Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Germania: Trotinetele electrice au provocat 65 de accidente la Berlin

Începând cu 15 iunie, Poliţia a înregistrat 74 de accidente la Berlin în care au fost implicate trotinete electrice, în urma cărora 16 persoane au fost rănite grav şi alte 43 de persoane au suferit răni minore, conform DPA

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.09.2019 - 21:45

Principalele cauze ale acestor accidente au fost erorile de condcere, deplasarea ilegală pe trotuare şi consumul de alcool.

În 65 dintre cele 74 de cazuri, vina a aparţinut conducătorilor de trotinete electrice. În 27 de cazuri, nimeni altcineva nu a fost implicat - utilizatorii au căzut din vina lor. În 19 cazuri, Poliţia berlineză investighează pista sustragerii de la locului accidentului.

Poliţia din Berlin a verificat, de asemenea, 87 de utilizatori de trotinete electrice în cadrul unor controale de rutină.

În 65 dintre cazuri, ei au constatat că utilizatorii conduceau aceste vehicule ecologice după ce consumaseră alcool. În timpul controalelor realizate seara şi pe timpul nopţii, utilizatorii de trotinete electrice au fost "într-o stare de ebrietate mai avansată decât media utilizatorilor verificaţi".

Poliţia din Berlin a emis 233 de amenzi, în special pentru conducerea trotinetelor electrice pe trotuare, transportarea unei alte persoane pe durata călătoriei şi folosirea telefonului mobil în timpul deplasării.

"Trotinetele electrice nu sunt o jucărie, ele sunt vehicule electrice", au avertizat poliţiştii germani.

Ei au cerut utilizatorilor să poarte întotdeauna o cască de protecţie, chiar dacă această cerinţă nu este deocamdată obligatorie.

Comentarii

loading...