Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Germania îşi exprimă sprijinul faţă de Franţa în faţa unor violenţe ''terifiante''

Guvernul german susţine autorităţile franceze în faţa violenţelor ''terifiante'' care au avut loc în weekend la Paris în cursul protestelor ''vestelor galbene'', a declarat luni Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al cancelarului german Angela Merkel, relatează AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2019 - 14:59

''Izbucnirea violenţei şi a furiei distructive la Paris în weekend este un lucru terifiant şi nu are nimic în comun cu proteste paşnice şi democratice'', a declarat Steffen Seibert în cursul unei conferinţe de presă.

"Guvernul federal este alături de guvernul francez în eforturile sale pentru a asigura ordinea publică", a adăugat el.

Cea de-a 18-a zi de proteste a ''vestelor galbene'' a condus la jefuirea unor magazine şi la incendii voluntare cum este cazul renumitului restaurant Fouquet's.

Guvernul francez, sub impactul unor critici ale opoziţiei, a recunoscut unele "disfuncţionalităţi" şi urmează să prezinte luni noi măsuri de securitate.

Violenţe au izbucnit sâmbătă pe bulevardul Champs Elysées din Paris, unde mii de ''veste galbene'' s-au strâns în cel de-al 18-lea weekend de mobilizare civică împotriva politicii fiscale şi sociale a guvernului francez.

Comentarii

loading...