Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gafă la parada dedicată Zilei Franței. S-au încurcat culorile drapelului național

Parada aeriană de la Paris, dedicată Zilei Naționale a Franței, a inclus un moment în care avioanele urmau să deseneze pe cer culorile drapelului național - roșu, alb și albastru.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2018 - 17:24

În timpul demonstraţiei aeriene, a apărut o eroare tehnică la unul din avioanele care survolau Arcul de Triumf din Paris. Astfel, în locul unui fum de culoare albastră, acest avion a lăsat în urmă tot fum de culoare roşie, stricând celebra imagine a tricolorului francez desenat pe cer.

Desigur, eroarea aviatorilor francezi a stârnit internauţii, care au pornit glumele. ”Iată noul drapel naţional al Franţei,” scrie unul dintre ei.

”Alarmă roşie!” comentează altul. ”Un comunist a deturnat unul dintre avioane şi a adăugat o dungă roşie în plus drapelului naţional.”

 

Comentarii