Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Macron

Franța suspendă dialogul strategic cu Rusia din cauza incidentului legat de otrăvirea lui Navalnîi

Franţa a anunţat, marţi, că a amânat o întâlnire din cadrul dialogului strategic cu Rusia, întâlnire care urma să se desfășoare la data de 14 septembrie la Paris.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2020 - 01:38

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului francez de Externe a anunțat că Franţa a amânat o întâlnire bilaterală cu Rusia, care fusese planificată la data de 14 septembrie la Paris, informează agențiile de presă occidentale.

La întâlnire urmau să participe miniştrii de Externe şi miniștrii Apărării din Franța și din Rusia.

"Având în vedere conjunctura actuală şi după o discuţie cu autorităţile ruse, s-a decis amânarea reuniunii Consiliului franco-rus de cooperare pe probleme de securitate la o dată ulterioară", a anunțat, marți, purtătoarea de cuvânt a Ministerului francez de Externe, Agnes von der Mühll.

Fără a se preciza explicit, motivul amânării reuniunii este legat de criticile internaționale aduse Rusiei după otrăvirea lui Aleksei Navalnîi, cel mai cunoscut opozant din Rusia.

Comentarii