Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Franța prelungește interdicția de ieşire din casă

Guvernul francez a decis să prelungească pentru două săptămâni, începând de marţi şi până la 15 aprilie, interdicţia de ieşire din casă pentru populaţie, a anunţat vineri premierul Edouard Philippe, precizând că şi această perioadă ar putea fi extinsă.

Share

Rl online 0 comentarii

27.03.2020 - 19:32

"Cu acordul preşedintelui republicii (Emmanuel Macron - n.r.), anunţ astăzi înnoirea perioadei de interdicţie de ieşire din casă pentru încă două săptămâni începând de marţi, adică până la 15 aprilie", în aceleaşi condiţii, a declarat el la finalul Consiliului de Miniştri.

"Evident, această perioadă ar putea fi prelungită dacă situaţia sanitară o va cere", a adăugat Philippe.

"După aceste prime 10 zile de izolare, este clar că suntem abia la începutul valului epidemiologic. Acesta a scufundat estul Franţei, iar acum ajunge în regiunea Parisului şi în nordul Franţei", a spus el.

Premierul francez a mai declarat că este prea devreme să spună dacă va fi necesară o interdicţie totală de ieşire din casă de şase săptămâni, aşa cum au sugerat consilieri ştiinţifici ai guvernului la începutul săptămânii.

Comentarii

loading...