Foto Arhiva

Franța: O femeie şi fiica sa au căzut de la etajul opt, rănind mortal un trecător

Un trecător a murit duminică la Pantin, o localitate din Franța, după ce a fost rănit de căderea încă neexplicată, de la etajul opt al unei clădiri, a unei femei şi a fiicei sale în vârstă de doi ani, informează publicaţia franceză Le Figaro.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2018 - 15:03

Un trecător a murit duminică la Pantin, o localitate din departamentul francez Seine-Saint-Denis, după ce a fost rănit de căderea încă neexplicată, de la etajul al optulea al unei clădiri, a unei femei şi a fiicei sale în vârstă de doi ani, informează publicaţia franceză Le Figaro, citând declaraţiile făcute de unele surse pentru AFP.

Pronosticul medicilor pentru femeie şi fetiţa sa, ambele în stare gravă, a rămas rezervat luni, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Circumstanţele căderii lor, duminică, cu puţin timp înainte de ora 17:00, într-o zonă aflată între localităţile Pantin şi Aubervilliers, rămân "pentru moment necunoscute", a adăugat sursa.

Pe de altă parte, o sursă din cadrul poliţiei a indicat că femeia "s-a aruncat în gol de la o fereastră a apartamentului său, antrenând în căderea sa şi pe fiica sa de doi ani".

Un bărbat care mergea pe stradă la momentul respectiv a fost lovit de femeie, potrivit acestei surse.

Având leziuni grave la torace şi la şold, bărbatul a fost dus la spital unde a murit trei ore mai târziu.

O anchetă pentru a determina cauzele morţii sale a fost încredinţată departamentului local de ordine şi siguranţă publică, a indicat parchetul din Bobigny.

 

Comentarii