Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fost redactor șef al Der Spiegel și Die Welt, analiză despre pactul pentru migrație

Stefan Aust, fost redactor șef al Der Spiegel și Die Welt, a studiat în amănunt pactul pentru migrație și și-a rezumat concluziile în 5 puncte:

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2018 - 14:32

1. Ca o lampă fermecată a lui Aladin, pactul va transforma migranții ilegali în imigranți legali cu drept deplin la beneficii sociale.
2. Atracția banilor va avea probabil consecințe durabile asupra numărului de migranți și prin asta asupra sistemului de asigurări sociale.
3. Pactul presupune o egalitate în rang a tradițiilor și obiceiurilor. El neagă astfel realitatea migrației de astăzi și laturile ei întunecate.
4. Drepturile populației din statele destinație nu mai joacă practic nici un rol.
5. Efectul de atracție al pactului va fi probabil cel puțin la fel de mare ca al “culturii de bun venit” din 2015.

 

Comentarii

loading...