-0.5 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomeInternaționalFilmul Interstellar a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul Interstellar a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul ”Interstellar”, realizat de celebrul regizor Christopher Nolan, s-a poziţionat pe primul loc în box office-ul românesc în weekend-ul de lansare, în care a încasat 1.148.649 de lei şi a fost vizionat de 58.492 de spectatori, în 46 de cinematografe.

În SUA, filmul a ocupat locul al doilea în topul încasărilor de vineri până duminică, cu încasări de 50 de milioane de dolari în primul weekend de difuzare. 

Filmul cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în rolurile principale, poartă spectatorii într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu şi depăşeşte limitele imaginabilului, printr-o experinţă cinematografică unică.

Lansat pe 7 noiembrie în cinematografele din România, Interstellar: Călătorind prin Univers  este oficial filmul cu cele mai spectaculoase rezultate de box office din rândul producţiilor semnate de Christopher Nolan, regizorul trilogiei ”The Dark Knight” şi al blockbuster-ului ”Inception”.

Cele mai citite

Suveraniștii vor să lanseze lebăda albă în viitoarea baltă electorală

Blocul Suveranist Român a primit botezul în weekend. Șapte partide și-au unit destinul. Prin anunțul făcut de Eugen Orlando Teodorovici, la conferința de lansare...
Ultima oră
Pe aceeași temă