18.5 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022
AcasăInternaționalFamilia Trump este suspectată de fraudă în afaceri

Familia Trump este suspectată de fraudă în afaceri

Procurorul general al statului New York a acuzat afacerea de familie a lui Donald Trump că a denaturat în mod repetat valoarea activelor sale, fiind o dovadă de fraudă.

Acuzațiile procurorului general Letitia James marchează o escaladare substanțială a anchetei sale civile cu privire la afacerile fostului președinte al Republicii SUA, la Organizația Trump și la rolurile copiilor săi adulți.

Trump, suspectat de fraudă în afacerile familiei

Acestea fac parte din efortul ei de a-l forța pe Donald Trump și copiii săi, Donald Trump Jr și Ivanka Trump, să respecte citația ei de a depune mărturie sub jurământ, pe care familia i-a cerut unui judecător să o blocheze.

„Până acum, în investigația noastră, am descoperit dovezi semnificative care sugerează că Donald J. Trump și Organizația Trump au evaluat în mod fals și fraudulos mai multe active și au denaturat aceste valori instituțiilor financiare pentru beneficii economice.”, a spus James.

Proprietățile includ cluburi de golf din Aberdeen, Scoția și suburbanul comitatului Westchester, clădiri de pe Wall Street și Park Avenue din Manhattan și penthouse-ul lui Trump din Trump Tower.

James a investigat dacă valoarea proprietăților imobiliare a fost umflată pentru a obține împrumuturi bancare și a redus taxele fiscale. Donald Trump și copiii săi nu au fost acuzați de fapte penale, iar James nu poate depune acuzații penale, deoarece ancheta este civilă.

Trump, un republican, a numit ancheta o „vânătoare de vrăjitoare” motivată politic, James fiind democrat. Un avocat al lui Trump, într-o declarație a numit acuzațiile lui James „doar cele mai recente dintr-un lung șir de atacuri nefondate”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Soarta SIF Muntenia, pe mâinile unor  personaje controversate. Oamenii de încredere ai lui Gruia Stoica și Adrian Năstase, în CA SAI Muntenia

Un afacerist cu papetărie, “mâna dreaptă” a patronului Grup Feroviar Român (GFR), Gruia Stoica, și omul de încredere al fostului premier Adrian Năstase se...

Pentru încăperi moderne și eficiente, alege covorașele profesionale!

Cu toate că de multe ori este trecută cu vederea importanța acestui obiect, covorașul joacă un rol foarte important în asigurarea unui confort angajaților...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 217: Zelenski acuză referendumurile organizate pe teritoriul țării vecine

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că referendumurile false ale Rusiei au fost "o încercare de a fura teritoriul unui alt stat". ”Recunoaşterea de către...
Ultima oră
Pe aceeași temă