Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Familia Obama cheltuie o avere pentru o proprietate exclusivistă

Obama ar vrea sa cheltuie o avere pentru o proprietate exclusivistă, pe urmele lui Kennedy si Clinton

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2019 - 21:00

Proprietatea la care se poate ajunge doar cu avionul sau cu barca a fost şi este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă pentru politicienii americani, începând cu familia Kennedy şi mergând până la familia Clinton. 

Costul este de 14,85 milioane de dolari pentru proprietatea deţinută, actualmente, de fostul proprietar al echipei Boston Celtics, Wyc Grousbeck. Barack şi Michelle Obama au închiriat locuinţa în această vară, potrivit unor surse citate de Wall Street Journal.

Pe lângă David Letterman, un alt vecin celebru al soţilor Obama ar fi Richard Saltzman, fostul CEO al unui fond de investiţii finanţat de fostul şef al campaniei lui Donald Trump. 

 

Comentarii