Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Facebook și YouTube au interzis un comentator radical, în SUA

Importanța platformelor de socializare a devenit evidentă în alegerile electorale, iar politicienii nu mai ignoră acest lucru.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 29.08.2018 - 17:53

Peste ocean, un militant cu milioane de urmăritori, recunoscut ca un adept al teoriei conspirației, după cum notează mass-media americane, Alex Jones a fost interzis de platforme precum Facebook sau YouTube de pe platformele lor, postările acestuia fiind șterse sau blocate.

Subiectul a creat o adevărată dezbatere publică în spațiul mediatic american.

Miza este cea electorală, platformele de socializare precum Facebook, ajungând să aibă un impact asupra maselor, seminificativ mai mare decât cel al posturilor de televiziune.

Fox News spune că este vorba despre o intervenție a Stângii, pentru a-și opri opozanți, acum, și în mediul online.

Decizia marilor companii de social-media de a-l interzice pe Alex Jones a creat un precedent, susțin analiștii americani.

Comentarii