15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalUPDATE Explozie la o şcoală din Crimeea: Cel puţin 18 morţi şi...

UPDATE Explozie la o şcoală din Crimeea: Cel puţin 18 morţi şi zeci de răniţi

Conform informaţiilor iniţiale transmise de către medici, cel puţin 18 persoane au fost transportate la spital cu răni grave.

Autorităţile au anunţat că numărul persoanelor decedate şi rănite ar putea creşte.

„Explozia a avut loc în această dimineaţă. Sunt morţi şi răniţi. Serviciile de urgenţă sunt la locul incidentului”, a transmis o sursă din cadrul Serviciului.

”Primele informaţii vorbesc despre explozia unei butelii de gaz”, potrivit agenţiei Tass, care citează sub protecţia anonimatului surse din cadrul serviciilor de securitate.

Un angajat al unui spital din oraş a declarat că 18 persoane au fost internate, iar medicii se aşteaptă la sosirea a aproximativ 50 de răniţi.

”Sunt multe persoane în sala de urgenţe ţi în sălile de operaţie”, a declarat acest angajat pentru Tass.

Fotografi prezenţi la faţa locului au publicat imagini pe site-ul Kerch.FM în care apar geamuri sparte la parterul clădirii cu două etaje.

Liceul asigură formare profesională adolescenţilor.

Kerci se află în estul Crimeei ocupate de Rusia, cu care este legată printr-un pod pe care Vladimir Putin l-a inaugurat în mai.

Rusia a anexat Peninsula ucraineană Crimeea în 2014.

Cele mai citite

Gigantul german BASF are un nou CEO

Markus Kamieth a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al conglomeratului german BASF SE, a informat compania prin intermediul unui comunicat transmis către...

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus joi candidatura pentru un nou mandat, iar alături de el s-au aflat liderii Alianţei Dreapta Unită, care au...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...
Ultima oră
Pe aceeași temă