Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Efectul coronavirusului în Africa va fi chiar mai dezastruos decât în China, estimează Bill Gates

Dacă noul coronavirus se răspândeşte în Africa, situaţia ar putea fi chiar mai dramatică decât în China, estimează miliardarul Bill Gates.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.02.2020 - 18:33

Dacă noul virus se răspândeşte în Africa, efectul va fi ''mai dramatic decât în China'', a avertizat Bill Gates.

Fondatorul Microsoft a făcut această estimare în cadrul unei conferinţe a American Association for the Advancement of Science, organizată vineri.

''Sunt multe lucruri pe care nu le cunoaştem despre epidemia actuală, dar şi multe pe care le ştim, care demonstrează că ar putea fi, în special pe măsură ce se răspândeşte în zone precum Africa Subsahariană şi Asia de Sud, foarte dramatic", a explicat Bill Gates.

Comentarii