Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fâșia Gaza

Două rachete au fost lansate din Fâșia Gaza către sudul Israelului

Două rachete au fost lansate duminică din Fâşia Gaza spre sudul Israelului, declanşând alarma antiaeriană, a informat armata israeliană citată de agenţia EFE.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2017 - 23:28

 

Potrivit armatei israeliene, sirenele de alarmă au sunat în districtul Ashkelon, în sud, districul spre care urmau să se îndrepte în mod previzibil rachetele.

Televiziunea publică israeliană Kan 11 TV, preluată de AFP, a afirmat că rachetele nu au provocat rănirea vreunei persoane, deşi una dintre ele a lovit probabil o casă.

Din 6 decembrie, ziua când preşedintele american, Donald Trump, a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului, 14 rachete au fost trase din Fâşia Gaza spre teritoriul israelian, după cum a confirmat pentru EFE un purtător de cuvânt militar.

Israelul acuză mişcarea islamistă Hamas, care controlează de zece ani enclava, pentru fiecare "agresiune", la care de regulă răspunde cu bombardamente de represalii asupra infrastructurii grupării.

Comentarii

loading...