Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Donald Trump speră că va avea o relaţie extraordinară cu Vladimir Putin

Preşedintele SUA, Donald Trump, și-a exprimat speranţa, în cursul întâlnirii de la Helsinki cu omologul său rus, Vladimir Putin, că va avea o "relaţie extraordinară" cu acesta, informează, luni, Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2018 - 17:04

"Cred că avem oportunităţi extraordinare între ţările noastre, deşi, sincer, în ultimii ani nu ne-am înţeles foarte bine. Eu nu sunt în funcţie de prea mult timp, dar mă apropii de doi ani, şi cred că vom ajunge să avem o relaţie extraordinară. Eu am mai spus-o de-a lungul anilor, sunt sigur că aţi auzit, că o relaţie apropiată cu Rusia este un lucru bun, nu un lucru rău. Cred că toată lumea vrea ca noi să ne înţelegem. Suntem principalele puteri nucleare ", a afirmat Donald Trump la începerea întrevederii cu Vladimir Putin.

Putin: "A venit vremea să discutăm detaliat"

La rândul lui, liderul de la Kremlin a evocat relaţiile strânse cu omologul său american, Donald Trump, subliniind că vrea să discute cu acesta despre relaţiile bilaterale şi despre situaţia internaţională.

"Distins domn preşedinte al SUA, este o plăcere să vă întâlnesc în acest loc ospitalier finlandez. Continuăm să avem contacte cu regularitate, am discutat telefonic şi ne-am întâlnit de câteva ori la diverse evenimente internaţionale. Dar sigur că acum a venit vremea să discutăm detaliat despre relaţiile bilaterale şi despre problemele din lume. Sunt multe", a afirmat Vladimir Putin.

Comentarii

loading...